נפיחות וכאב נוראי באצבע

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/03/2018 | 00:35 | מאת: סימה

שלום, אני סובלת מזה כבר כחודש, כל שבוע זה קורה לי באצבע אחרת. הפעם זה ממש בלתי נסבל. הכאב עמוק יותר עד העצם באצבע ומשדר חולשה לפרק כף היד כולה. אני מרגישה תחושת לחץ באצבע נוראית. ולא יכולה בקושי להשתמש בכל כף היד משום שהכאב משדר לכולה. הנפיחות יותר מוגזמת מהאצבעות האחרות שזה קרה לי. ובדרך כלל זה עבר אחריי מספר ימים. אבל הפעם זה כבר שבוע וחצי. ורק מתנפח עוד ועוד והכאב גובר. חיכיתי שזה יעבור אך רק החמיר. קראתי שמשחה סינטומיצין עוזרת. ניסיתי במשך שבוע למרוח על האצבע עם חבישה. אך גם זה לא עזר... מה עושים במצב כזה? האם זה יעבור? ולמה זה זו תופעה שחוזרת על עצמה כל שבוע באצבע אחרת... אציין שהידיים שלי תמיד נקיות ומחטא פעמיים ביום באלכוהול ג׳ל.. קראתי שזה קורה לרוב מכירסום ציפורניים. אציין שאני לא מכרסמת גם ציפורניים.. צירפתי תמונה בנוסף. אשמח לתשובה. בתודה סימה.

21/03/2018 | 09:00 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, רושם כי מדובר בבעיה ראומטולוגית (של המפרקים) ממליצה לפנות לראומטולוג בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה