מבקשת ייעוף בנושא טיפול בפגמנטציה ושימוש בתרכובת גליקמן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/01/2018 | 22:16 | מאת: נעמה

שלום, לפני כשבוע וחצי התחלתי להשתמש בתרכובת גליקמן לטיפול בפיגמנטציה בפנים. אני מורחת כל ערב על פי ההנחיות. העור שלי כבר כמה ימים מאוד אדום וישנם קילופים קטנים בכל מני מקומות. 1- האם זה בסדר וזה בדיוק מה שהמשחה אמורה לעשות או שעלי להפסיק את השימוש או לעשות יום כן יום לא? 3- האם המשחה בכלל מומלצת? אם לא , אשמח להמלצה ... 2- האם אני יכולה להשתמש בקרם לחות תוך כדי? אם כן אשמח להמלצה של קרם לחות טוב. תודה מראש נעמה

18/01/2018 | 12:33 | מאת: ד"ר מיכל מידן

מומלץ למרוח כמות קטנה בכמות קטנה, בהתחלה יום כן יום לא לסירוגין ולאחר מכן כל יום תוך הקפדה על קרם הגנה בבוקר. ניתן למרוח קרם לחות מעל בערב. אודם וקילוף הן תגובות תקינות אך בצורה עדינה . מומלץ למרוח למשך 3 חודשים . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה