פריחה על כל הגוף עם גירוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/12/2017 | 22:36 | מאת: פריחה על כל הגוף עם גירוד

על הרגליים ועל הגב מודגש ,אדום ובולטים ,ועל שאר הגוף לבנים . אם מלטפת ,מרגישה את הנקודות ונורא מגרד ,בל נמנעת מלגרד. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בזה ? תודה רבה מראש על כל עזרה

13/12/2017 | 22:42 | מאת: אלונה

שולחת את התמונה ,כי לא ראיתי שמופיעה בהודעתי הקודמת :(

15/12/2017 | 11:47 | מאת: ד"ר מיכל מידן

רושם כי מדובר באורטיקריה. בעברית נקראת סרפדת. מלווה בנגעים מורמים שמופיעים במקומות שונים ולאחר מספר שעות נעלמים כליל. לעיתים קשור למזונות כגון:בוטנים, פירות ים, פירות טרופים תרופות ולעיתים במגע עם חומר. לרוב לא נמצא הגורם. הטיפול באנטי-היסטמנינקה. כאשר נמשך למעלה משישה שבועות דורש ברור ויש לפנות לרופא עור.

15/12/2017 | 15:18 | מאת: ענת

אלונה הטיפול היחיד שמטפל באורטיקריה הוא טיפול צמחי ולא תרופות עם תופעות לוואי שתקבלי מרופא עור שלא מרפאות דבר. לידיעתך .... תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר עם הטיפול היחיד שיש לצרה הזו.

15/12/2017 | 15:46 | מאת: alona

תודה ענת

26/12/2017 | 13:01 | מאת: אלונה

שלום ד"ר מיכל, כעבור כמה ימים , מצב הנדעים על הרגליים בצילום המצורף . האם הכיוון הוא להחלמה ? תודה מראש לכל מענה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה