צבע עור כהה במפשעה לא ברור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/08/2017 | 12:57 | מאת: דני

שלום רב.. שמתי לב שיש לי (אני גבר.. ורזה אם זה משנה) צבע כהה בעור במפשעה.זה כנראה משהו שהתחיל גג לפני חודש-חודשיים.. מנסה להבין מה זה וממה זה יכול להגרם? טיפול? אשמח לייעוץ

21/08/2017 | 20:14 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, יתכן כי מדובר באקנטוזיס ניגריקנס. אקנטוזיס ניגריקנס הינה פריחה בקפלי הגוף, בגוון חום- שחור בעלת מרקם קטיפתי. שכיח אצל אנשים עם השמנת יתר ומחלות אנדוקריניות. גורמים אחרים: פטרת, שפשפת כרונית.. ממליצה לפנות לרופא עור לאבחון וטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה