נגישות
נגישות

הרחבת השאלה הקודמת על אבחון דלקות שתן חוזרות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

14/05/2019 | 18:23 | מאת: ענבר

בשתן צמח אי קולי esbl ,קיבלה באשפוז 3 מנות גרמיצין לוריד,שוחררה עם רספרים לעוד 11 יום ואח"כ טיפול מונע עם צפורל לעוד חצי שנה.השאלות הן כפי ששאלתי בשאלה הקודמת: בגלל הרחבה קלה באגן באולטרה סאונד וזו דלקת שניה , הופנתה לציסטוגרפיה.האם יש בדיקת הדמיה לאבחון חשד לרפלוקס, ללא קרינה? האם צפורל שהחיידק לא רגיש לו, הוא הבחירה המתאימה כטיפול אנטיביוטי מונע לחצי-שנה? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

בהמשך לתשובותי הקודמות- נראה לייותר אחראי בענין זה לקבל יעוץ פורמלי לאחר עיון בכל תוצאות הבדיקות שבוצעו

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים