האם יש טיפול לטינטון שנגרם מחשיפה לרעש?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

12/01/2016 | 16:28 | מאת: אביבי

שלום רב בן 37 בריא, לפני כחודשיים נחשפתי לרעש (מוזיקה חזקה) ומאז טינטון בשתי האוזניים. בדיקת שמיעה תקינה. האם יש טיפול תרופתי או בויטמינים/ תוספי תזונה לטינטון? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אביבי שלום, ראשית טוב שעשית בדיקת שמיעה, בכל מקרה מומלץ וחשוב לפנות לרופא אף אוזן גרון כדי לשלול גורמים רפואיים שונים העשויים לגרום לטנטון . ברוב המקרים, לא ניתן להעלים לחלוטין את הטינטון, אולם ניתן להופכו לפחות מטריד וללמוד להסתגל אליו. ישנן מספר גישות טיפוליות. הגישות מתבססות על ממסכים ( צלילים הממסכים את צליל הטינטון ) או על הסתגלות וקבלה. ישנם מכשירים ייעודיים המאפשרים למשתמש לשלוט ברעש הממסך ולהתאים אותו במידת הצורך לטינטון. ניתן לפנות לאחד מסניפי שטיינר לצורך קבלת ייעוץ בנושא. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה