סינוור מאור (בעיקר בלילה)

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

25/10/2015 | 15:46 | מאת: אנונימי4

שלום, לפני שנה התחלתי להרגיש רגישות לאור בעיקר בנהיגה בלילה , הייתי אצל רופא עיניים (כמה רופאים) 3 פעמים וכולם שללו כמעט הכל פרט ליובש בעיניים והרופא האחרון טען שאולי זה התרחבות אישונים בלילה (ונתן לי אלפאגן) , עד היום ניסיתי הילו קומוד , הילו ג'ל , לייטירס ואלפאגן וזה עדיין לא עזר , חשוב לציין שהרגישות לאור מורגשת קצת גם בשעות היום , בעיקר מפנסי רכבים , רופאי העיניים אמרו שהלחץ תקין ואין רושם של קטרקט או משהו דומה. עזרתך בבקשה.

שלום רב, אני ממליץ על בדיקה ויעוץ של אופטומיטריסט אפילו אם אתה לא מרכיב משקפיים. יחד עם מיפוי קרנית.

27/10/2015 | 09:49 | מאת: אנונימי4

אני מרכיב משקפיים עם צילינדר , היכן עושים בדיקת מיפוי קרנית ?

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול