יובש חמור בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

01/07/2014 | 06:47 | מאת: אריק

אני כשמונה חודשים לאחר ניתוח prk. אני עד היום כל לילה צריך למרוח משחה נגד התייבשות העיניים בזמן שינה כמו דורטירס או ויטה פוס. זאת לאחר שכמה פעמים לאחר שינה קמתי בבוקר עם צריבות חזקות מאוד בעיניים עקב יובש עד כדי כך שפעם אחת הורידו לנו את שכיבת האפיטל כי היא נקרעה עקב היובש וחיכוך עם האפאף. חשוב להזכיר שבמהלך היום אינני מרגיש בעיית יובש בעיניים כלל. בזמן האחרון ניראה כי העיין התרגלה למשחות ועכשיו התופעה חוזרת גם עם המשחה. גם פלאגים בעיניים כבר הספיקו לשים לי ועדיין התופעה חוזרת. אני חייב עזרה בעיניין כי ניראה כאילו מיציתי את כל האפשרויות ואני במבוי סתום :/ אני לא יכול להמשיך באורח חיים זה לנצח. מבקש את עצתכם

שלום רב, ממליץ לשקול אופציה של שימוש ברסטזיס זוהי אופציה טיפולית שיש לקחת בחשבון. בכל מקרה יש להוועץ עם הרופא המטפל.

02/07/2014 | 22:59 | מאת: אריק

כבר ניסיתי כמה פעמים לדבר עם הרופא המטפל אך לצערי אין שום פתרון שהם נותנים לי.

האם ניסת את התרופה מעשית או רק שוחחת עם הרופא על כך. יש הבדל משמעותי.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול