עיניים יבשות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

08/05/2013 | 07:25 | מאת: מיכלי

הרכבתי עדשות מגע רכות 15 שנה וקשות 10 שנים יום אחד בהיר לא יכולתי להרכיב את העדשות העיניים שרפו מאוד ניסיתי לחזור לרכות וכלום פשוט שורפות לי העיניים .קיבלתי טיפות ליובש בעיניים וזה רק מרגיע לי את התחושה הנוראית,אני שואלת האם בעקבות זאת שהעיניים נהיו רגישות מאוד להכנסת עדשות מגע בכלל ואיפור בפרט שאני לא יכולה להתאפר כי שורף לי בעיניים ,וזה לא דלקת....האם לא אוכל לעות ניתוח בעיניים לתיקון הראיה????

שלום רב, ההמלצה היא לעבור בדיקת התאמה ולאחריה ניתן יהיה לקבוע האם ניתן לבצע ניתוח לייזר או לא.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול