בדיקת סיבות ליובש בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/06/2020 | 08:51 | מאת: גיל

בן 45. פתאום התחיל יובש בעיניים לפני חודשיים וחצי. הייתי אצל רופאים שאמרו שזה יובש קל . בעיה בייצור הדמעות (ולא בעפעפיים.) נתנו לי דמעות מלאכותיות. שם כל שעתיים חודשיים וחצי. סובל מכאבים . מתקשה מאוד ברוח ומזגנים . בלילות מתעורר מכאב. האם ניתן לעשות בדיקות מקיפות יותר של סיבות אפשריות לזה. אשמח לקבל שמות של רופאים שיכולים לעשות. האם ניתן לעשות טיפול נוסף?

שלום רב, כעיקרון יש עוד מספר בדיקות ורובן מתבצעות ברוב בתי החולים.

18/06/2020 | 08:48 | מאת: גיל

האם תוכל להגיד לי לאיזה בדיקות בדיוק לבקש מהרופא שלי שיפנה אותי?

שוב שלום, בדיקת שירמר, בדיקת מבומיאן , בדיקת למזין גרין ופלורסצאין . במידת הצורך בדיקת ראומטולוג על פי הסיפור הרפואי. זה מספיק.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול