יובש קיצוני בעיניים- תחליפי דמעות לא עוזרים- תודה על העזרה

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/10/2019 | 19:50 | מאת: גלית

שלום דר'! אני סובלת מיובש מאוד חזק בעיניים עד כדי טשטוש ראייה. תחליפי דמעות עוזרות לרבע שעה בערך... מגיל קטן היה לי יובש וזה החמיר עקב נטילת lithium ויש לציין שיש לי גם אלרגיות (קרדית אבק בעיקר) אני מרכיבה עדשות מגע אבל גם עם עושה הפסקות ומרכיבה רק משקפיים היובש ממש ממש מציק. רופאת העיניים אמרה שאין מה לעשות מעבר לתחליפי הדמעות- ייתכן?!?! יש לך אולי רעיון לכיוונים אפשריים? תודה רבה לך!

שלום רב, ראשית ממליץ להפסיק להרכיב עדשות מגע מאחר והן מחמירות יובש. ניתן בהמשך להשתמש במשחות טיפות אנטידלקטיות או פלגים לדרכי הדמעות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול