מתח לא טוב לכלום . אבל האם?

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/08/2018 | 12:43 | מאת: דן

שלום רב מתח לא טוב לכלום. בן 70 האם בשורה רעה פתאומית ומתח יומיים יכול להחמיר יובש בעיניים? 2)להחמיר לחץ גבולי?? 3) או צפייה רצופה במחשב שלא רגיל לכך כמה שעות (לנסות בלחץ למצוא פתרון ) במספר משקפיים טיפה חזק לקריאה ( צריך להרחיקם) זה גרם ליובש וצריבה ולחץ.???? במשך יומיים שלושה .

שלום רב, כעיקרון האפשרות האחרונה של שימוש רציף ומאומץ יכול לגרום ליובש מאחר ותדירות המצמוץ יורדת. מומלץ לעשות הפסקות קצרות בעבודה מאומצת מול המחשב

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול