בריחת שתן לילדה בת 3 וחצי רק במהלך היום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/04/2014 | 23:41 | מאת: דוב

הי , ביתי ניגמלה מחיתולים בגיל 2 וחצי ביום וגם בלילה . בגיל 3 שאחותה נולדה מלפני 9 חודשים התחיל לברוח לה במהלך היום , יכול להיות שזה קשור לאחות ויכול להיות שלא . כבר 9 חודשים בורח לה באופן רצוף כל יום במהלך היום לפחות פעמיים , בכל סיטואציה , טיילנו בתיאלנד עכשיו חודש רק המשפחה הגרעינית וגם שם ברח לה ... בגן יוצא לה טיפות ורק אז אומרת . יש לציין שהילדה ממש בוגרת לגילה ורבלית,גופנית והבנה . האבחנה האישית שלי אומרת שהיא לא רוצה לפספס אף חוויה ומבחינתה ללכת לשירותים זה לקטוע את הרצף של החוויה (משחק,צחוק וכדומה). ניסינו את כל השיטות הפסיכולוגיות ואפילו התייעצנו עם סופר נני . שום דבר לא עזר . אציין שבדיקת שתן או גופנית לעולם לא עשינו

שלום רצוי לשלול זיהום בדרכי שתן הפרשת סידן מוגברת בשתן. לפי תוצאות יש להתקדם. לבצע בדיקה גופנית מלאה ושלול בעיות אורגניות. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה