מתן שתן מרובה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/01/2013 | 19:55 | מאת: אסף

שלום ד"ר פומרנץ , לפני שנתיים בני אושפז בבית חולים מאיר בעקבות המטוריה , שלוותה בחום גבוה ביומיים הראשונים , היה מאושפז למשך שבוע ושוחרר עם המלצה למעקב לאחר שנה . היום אחרי שנתיים , בני הולך לשירותים פעמים תכופות ( בבוקר בתווך של 20 דקות הוא נותן 3 פעמים שתן ) ובמהלך היום הוא הולך לשירותים בצורה חריגה . אני לא יודע אם לקשר את זה למקרה שהיה לפני שנתיים , אבל ישר אני חושב על זה . בדיקות שתן אחרונות מעידות על חוסר ברזל , ותפקודי כליות תקין , סוכר גם נמצא תקין . אשמח אם תוכל להתייחס .

יש לבצע יומן השתנה לשלול היפר קלצוריה . זיהום ויראלי בדרכי שתן יכול לגרום לתמונה דומה.

מנהל פורום הרטבת לילה