כאבים וכיבים בשוקיים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

29/12/2018 | 14:12 | מאת: שוש

אמא שלי בת 80 היתה לה פקקת ורידים ונוצרו לה כיבים שטופלו במשחות עכשיו רוב הפצעים נעלמו והעור נסדק ויש יובש בעור וקילוף היא מתלוננת על כאבים עזים ברגל ודקירות ממה זה נובע? יש לה לחץ דם ונתנו לה כדורים לדילול דם

אחד מהסיבוכים של מחלה ורידית הינה כיבים. הכיבים מכאיבים מאוד וכמוהם הורידים הגדולים הלוחצים על העצבים ברגליים. נפיחות הרגליים מותחת את העור ומביאה לעור יבש וגרד. קיים עור יבש וסדוק. צריך לבדוק ולבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים לשם המשך הטיפול הורידי.

30/12/2018 | 19:33 | מאת: שוש

תודה על תשובתך רציתי לשאול האם בדיקת דופלקס ורידי רגליים זה משהו אחר מדופלקס ורידים עמוקים ושטחיים (צבע הרגליים השתנה לאדום שחור )

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים