מיואש

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/01/2015 | 15:11 | מאת: אנונימי

הי אני בן 40 , בריא בדר"כ, תזונה טובה שמח בחלקי וטוב לי פרט ל: הפרעות שינה,במשך 3 שנים(לפני זה ישנתי טוב כל חיי) עוררות יתר, עשיתי הכל מבדיקות דם מקיפות וכלה בהתייעצות עם רופאי שינה,פסיכולוגים,חלק אמרו לי לנטול צרופות נגד דיכאון וחרדה(לקחתי 6 חודש לא עזר),חלק אמרו רק כדורי שינה,עשיתי טיפול CBT,הלכתי לעובדי אלילים ,בושמנים,הומופאטים, מדקרים, ונטורןפתים,כולם כבר צוחקים עלי,אבל אף אחד לא מבין מה זה לחיות שאתה ישן 2-3 שעות בלילה, אני לא מאחל את זה לאוייבי, בקיצור לפני שנתייםם דוקא רופא המשפחה נתן לי כדור בשם בונדרמין, ורק איתו אני ישן אני נוטל חצי כדור כבר שנתיים וישו 5-6 שעות ומצליח לתפקד טוב הבעיה שהבנתי שכדורי שינה זה לקשישים וזה גורם מלא ת לואי וזה מייאש אותי שאני עם כדור זה, מה דעתך

אם חצי בונדורמין "עושה את העבודה" לו יהי. אין שום בעיה בליטול מנון שכזה לאורך זמן. שבת שלום ד,R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות