סימפטומים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/12/2014 | 20:53 | מאת: דניאל

שלום רציתי לשאול אם דום נשימה בשינה בדרגה קלה עשוי לגרום באופן ישיר לעייפות/ישנוניות יתר יומית, והאם בעיה של נחירות, ללא דום נשימה בשינה, עשויה לגרום באופן ישיר לעייפות/ישנוניות יתר יומית? בתודה

לעיתים במידה ואחוז הנחירות מזמן השינה גבוה ביותר הוא עלול להחשיד לקיום הפרעת נשימה לטנטית ואחד התסמינים הוא אכן עייפות וישנוניות ביום. הפרעת נשימה קלה גם היא עלולה לגרום לכך אך לא בהכרח. ד"R מיכל לוסטיג

06/12/2014 | 20:23 | מאת: דניאל

היי ד"R לוסטיג האם במצבים של דום נשימה קל בשינה מלווה בעייפות אתם ממליצים על CPAP או התקן דנטלי? או שפשוט לא מטפלים במצבים קלים?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות