סיוטים חוזרים ונשנים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/11/2012 | 02:09 | מאת: מור

היי שלום מיכל, השתחררתי מהצבא לפני כשנתיים, ואפשר להגיד שעבר עליי שירות מאוד לא קל. מלווה בהמון דיכאון, חרדה, עצבות, בדידות, חוסר שינה, ועם זאת יש לציין כי התפקיד בו שירתי (לא אפרט) היה תפקיד שבאמת גורם לאדם בשלב מסויים לאבד את העשתונות. על מה שאני בעצם רוצה להתייעץ איתך זה שאני לא מפסיקה לחלום על הצבא. בחלומות שלי אני משחזרת ימים שלמים שעברו עליי שם, עשייה בתפקיד עצמו, כל מיני דברים שקרו ... אני כבר נואשת, יוצא לי לחלום כ-2-3 בשבוע חלומות כאלו. רציתי לדעת האם ניתן לטפל בזה בכלל?

שלום, אין לנו שליטה ישירה ובטח לא מיידית בתוכן החלומות שלנו. חלימה של 2-3 בשבוע בנושא אינה מאוד אינטנסיבית . החיים ותוכנם יעבירו אני מניחה את תוכן החלומות הנל. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות