נטילת גלולות ונדודי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/05/2020 | 14:17 | מאת: הדס

אני בת 44. לוקחת גלולות למניעת הריון כבר הרבה שנים. כמכ , לוקחת תרופה מגד דכאון מזה שנים. מאז תחילת הקורונה "חיברתי חבילות" ולא הפסקתי בין חבילת גלולות אחת לשניה ( כדי לא להזדקק לטבילה במקווה). בשבועיים האחרונים אני סובלת מנדודי שינה קשים מאוד ( לא נרדמת, מקיצה לאחר זמן שינה קצר ולא מצליחה לחזור לשינה וכו'). יש לציין שחוויתי נדודי שינה כאלו בעבר אך לא בתדירות ועוצמה כזו. האם יכול להיות קשר בין לקיחת הגלולות ללא הפסקה ולנדודי השינה? תודה

שלום לך, בוודאי שאיני יכולה לאמר שאין קשר בין הדברים אולם איני בטוחה שאכן זה בשל הטעות בנטילת הגלולות. ייתכן והתקופה האחרונה היא זו שמביאה לנדודי השינה הסטרס שאולי מתבטא בשינה, בחלומות וכו. ובכל מקרה תוכלי לודא זאת בקרוב מאחר וחזרת, אני מניחה, ליטול את הגלולות באופן תקין. בברכה \ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות