חלומות מרובים ומוחשיים בעקביות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/04/2020 | 13:15 | מאת: אני

היי, אני סובלת משינה המלווה בחלומות ארוכים, הרבה חלומות בלילה, מוחשיים. חלקם סיוטים חלקם לא. ומתעוררת מותשת וטרודה. מתעייפת יותר בלילות מאשר בשעות העירות ובחיים המציאותיים שלי...לא חושבת שיש עניין בלקחת כדור שינה מכוון שאני כן ישנה. אשמח לדעה איך להתמודד עם העניין הזה. למוח שלי יש חיים משל עצמו..

שלום לך, לא הייתי ממליצה לקחת כדור שינה בשל כך. פעמים רבות חלומות "חיים" שכאלה הם תופעת לוואי של תרופות נוגדות חרדה ו/או דכאון. סהכ על תוכן החלומות איננו יכולים לשלוט. ד"R מיכל לוסטיג

03/04/2020 | 16:52 | מאת: אני

אני לא נוטלת תרופות. מכך אני מבינה שזו תופעת לוואי של דיכאון? איך את ממליצה להתמודד ולטפל בבעיה הזו של השינה. הרי אם ניקח כדורים לדיכאון את כותבת שזה מה שגורם לחלומות כאלה..אז מה נכון לעשות?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות