הפרעות שינה בגיל 80 פלוס

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/11/2019 | 16:03 | מאת: י.כ

שלום. לאבא שלי, בן 80 פלוס, עם בריאות תקינה בסה"כ, יש הפרעות שינה. לאחרונה הוא יכול להרדם רק על ידי כדור שינה (הוא ניסה סטילנוקס ואמביין) וגם הם מספיקים לכ5 שעות בלבד ומשאירים אותו עייף בהמשך היום. הוא ניסה גם דיקור ואלפא סטים וגם ניסה מלטונין (בהמלצה של מעבדת שינה), ללא הועיל. אשמח להמלצה לכיוון נוסף, טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור, מומחה מומלץ וכו'

שלום לך, ללא ספק אביך זכאי וצריך שינה רציפה בת לפחות 6.5 שעות. בוודאי ,עם זאת, איני יכולה להמליץ על תרופות כך סתם , באינטרנט בלא להכירו גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת אורחות חייו ואופיו. עליך לפנות עמו לייעוץ פרטי אצל רופא שינה או פסיכיאטר

25/11/2019 | 17:24 | מאת: י.כ

תודה על תגובתך :) אשמח המלצה על יועץ פרטי טוב, אן פסיכיאטר שינה טוב ו/או על טיפול אחר שיכול לעזור (שיאצו יכול למשל לעזור?)

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות