בעיות שינה כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/08/2019 | 21:23 | מאת: מתן

אני בן 33 אני כבר שנתיים. לא יושן טוב. הכוונה אני נרדם דיי מהר רוב הזמן. הבעיה היא שאני מרגיש כל הלילה בחלום אחד גדול . למשל אני יחשוב על משהו ביום. כל הלילה אני מתעסק בו בחלום . מתעורר בבוקר לא זוכר תמיד על מה חשבתי. זה ההרגשה כל הלילה כאילו אני יושן דקה מתעורר לשניה. ככה כל הלילה בשילוב חלומות. בקיצור אחרי 5 שעות שינה אני קם מבואס לא אנרגטי עצבני ועייף.ובנוסף יש לי מעיי רגיז ברקע.. בחורות שאני יושן איתם אומרות לי שאני יושן לא רגוע. כמו זקן טורדני. מזיז רגליים . וקצת נחירות. אז יוצא שאני עייף הרבה ועייפות לא רגילה . עייפות בלי אנרגיה אז כל כמה שעות אני תופס תנומה של חצי שעה .בדיקות דם תקינות אולי ברזל טיפה נמוך. אבל המוגלובין ופריטין תקין.אני ממש מודה לך. אני לא יודע מה לעשות.

שלום רב מהות החלום היא לעיתים לעבד בצורה זו או אחרת את מאורעות היום. זה שאתה ישן 5 שעות בלבד זה כבר מצביע על כך שלא תרגיש רענן מאחר ומשך שעות השינה הרצוי הוא 7-7.5 בלילה. עם זאת, לאור התאור של שנתך, כן מציעה לך לקבוע תור למכון שינה ולאחר שיחה ישקלו בצוע בדיקת שינה במכון. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

05/08/2019 | 12:52 | מאת: מתן

זה חייב להיות דום נשימה? או שיש עוד סיבות?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות