חוסר אנרגיה עייפות חולשה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/04/2017 | 13:28 | מאת: רינת

חג שמח אני בת 49 ובמשך היום מרגישה חולשה חוסר אנרגיה רוצה כל הזמן לשכב במיטה יש לי גם עודף משקל יכול להיות שזה חלק מזה אולי גם בגלל גיל המעבר כי זה קרה לי אחרי שהופסק לי המחזור אשמח לעצה איך ניתן לטפל הלכתי לרופאת משפחה הבדיקות שלי תקינות אשמח אפילו לטיפ קטנטן איך לעלות את האנרגיה ולהתמודד עם העייפות במשך היום? אני מאוד מודה לך ומאחלת לך חג שמח

שלום רב גם לך, בהחלט יכול להיות ,שגיל מעבר, מחמיר את הבעיה אבל אין ספק שכחלק מבירור עייפות שכזו ושינה לא מרעננת את צריכה לעבור בדיקת שינה במכון שינה. בקשי הפניה מרופא המשפחה. הרגישי בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות