התערבות פסיכולוגית

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/03/2017 | 08:28 | מאת: נתן

אני רוצה לדעת אם CBT יעזור למצב שאני יושן 3/4 שעות בשביל להחזיר את הגוף לשינה נורמלית ? הבעיה זה גם שאני יושן מאוחר אני קם מוקדם מאוד ויש חולשה וסחרחורות ביום מה עם לקחת נוקטורנו / אמביין 12MG לזה ?

טיפול התנהגותי קוגנטיבי בהחלט יכול לעזור תלוי בסיבה לשינה הקצרה אך זהו אחד מטיפולי הבחירה. לגבי תרופות בוודאי שלא אתן המלצה לתרופה כלשהי בפורום. ישנן התוויות מתי ליטול תרופת שינה לזמן קצר. התייעץ עם רופא שינה או משפחה באופן אישי לילה טוב שיהיה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות