דלקת פרקים ןהידרוניפוזיס דרגה 3 בכליות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

23/01/2014 | 22:40 | מאת: רויטל

היי, בני בן ה 10 סובל מהידרניפוזיס בכליות מלידה בשני הכליות, עכשיו התברר לו שיש לו דלקת בברך (חשד לדלקת פרקים) , הטיפול שנתנו לו 500 מ"ג נקסין ליום לחודש ימים, הנפרולוג לא מאשר טיפול זה שמא כדור זה עלול לפגוע בתפקודי כליות, איזה כדור ניתן להחלף כנוגדי דלקת שלא יפגע בתפקודי כליות, יש לציין שבדיקת דם לתפקודי כליות כרגע תקינות.

רויטל שלום, במידה וניתן, אפשר להזריק סטרואידים ארוכי טווח למפרק, לגבי טיפולים נוספים - אני מציע שתתיעצי עם ראומטולוג הילדים שלך שכן הם בד"כ ניתנים כקו שני. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים