דום נשימה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/12/2016 | 01:54 | מאת: חנאן

שלום אני בת עשרים , עם bmi 46 אני סובלת מדום נשימה בשינה יש לי נחרות קשות עם קול גבוה אמא שלי היא תמיד מתעוררת באמצע לילה ואחותי גם וצריך לזכור שהם בחדרים אחרים , אני לא יודעת מה לעשות ! האם יש קשר בין הנחירות וההשמנה ? האם באמת אני עלולה למות בישינה ? מה צריך לעשות במצב זה ? תודה מראש

שלום, בת 20 עם BMI מעל 40 זה לא מפחיד אותך!!! להשמנה יש הרבה מחלות נלוות כגון: דום נשימה בשינה, שומנים בדם, סוכרת, יתר לחץ דם, כבד שןמני, בעיות אורטופדיות, בעיות במחזור, דיכאון ...... הפתרון היחידי לטיפול בהשמנה הוא ניתוח בריאטרי... את צריך לשקול טוב את הניתוח שהוא יפתור לך את רוב הבעיות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה