התלבטות קשה ......................................

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/05/2016 | 13:52 | מאת: צילי

שלום...אני אחרי ניתוח לפני 12 שנה טבעת,ושרוול חלקי ניתוח שלא צלח לפני 3 שנים.אני שוקלת 94 קילו גובה 1:51 סובלת מבעיות אורטופדיות.שוקלת מיני מעקף אבל חוששת ממחסור בסידן בגילאים שהסידן גם ככה בורח..האם מעקף רגיל בטוח יותר? דבר נוסף..אם יש דלף או כיב בהשקה זה דורש שוב ניתוח?

שלום, אני לא מבין מה ההתלבטות!!! עברת שני ניתוחים קודמים ללא הצלחה . יש שתי בעיות: 1- הניתוח לא היה מתאים לך 2- למרות שני ניתוחים כנראה לא שמרת על דיאטה. לכל ניתוח יש לו את היתרונות ואת החסרונות שלו. כמובן גם הסיבכוים שלו. בניתוח שרוול שעברת יש סובכים דומים לניתוח מעקף קיבה כגון, דימום, זיהום או דלף. מדבור באחוזים מזערים. מבחינת תוספי מזון כגון ויטמינים, סידן, ברזל אין בעיה לקחת לתקופה ארוכה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה