7.5 שנים לאחר מעקף תריסריון

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/06/2015 | 08:23 | מאת: שרי

שלום רב, לפני 7.5 עברתי מעקף תריסריון ירדתי מ-150 ק"ג הגעתי ל-73 ק"ג והיה לי בעיה היחידה בבלוטת התריס תת ספיגה אבל עם זה הגיעו הדברים הבאים לאחר שנה וחצי רמות הויטמינים ירדו לפני 5 שנים קיבלתי אפילפסיה לפני 3 שנים קיבלתי תסמונת שיוגרן ופעם בעשרה חודשים אני מקבלת סדרה של 5 שבועות של עירויים ברזל דרך הוריד אין לי ספיגה של הויטמינים ופה באה השאלה: אני אוכלת מסודרת ירקות ויטמינים תרופות חלבונים כושר גופני לא הרבה כי אין לי כוחות בגוף. אבל אני עולה במשקל בשנתיים האחרונות עליתי כמעט 15 ק"ג . מה אני יכולה לעשות?

05/06/2015 | 08:25 | מאת: שרי

ועוד דבר אחרי מעקף תריסריון לא צריך לסבול מעצירויות עברתי ניתוח לפני שבועיים של פיסטולה ופיסורה פרינאלית וניתוח LIFT. תודה וסליחה על הסיפור הארוך

שרי שלום, בהחלט עברת תהליך ארוך ומייגע. כל הכבוד שאת מקפידה על לקיחת החלבונים והויטמינים. ניתוח מעקף תריסריון הוא ניתוח לא פשוט, המחייב מעקב רפואי ותזונתי לכל החיים. הדרך היחידה לדעת מדוע את עולה במשקל ולסייע בעצירויות היא לקבוע פגישה עם דיאטנית המתמחה בניתוחים אלו ולקבל ממנה הדרכה המותאמת אליך. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה