השמנה,סכרת,מעי רגיז,ריפלוקס, מנפאוז,פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

04/06/2015 | 16:43 | מאת: אירית

שמנה, אך לא זוללת כלל ונמנעת ממתוק. בת 51, סובלת מנעורי מחוסר איזון הורמונלי/מטאבולי: פוליציסטיות והיפו-תירואידיזם (שמנבאים הופעת סכרת והשמנה בעתיד, כפי שקרה). בדיאטות רעב שעשיתי עד גיל 40, לא הפכתי לרזה, אלא למלאה-נאה במשקל 72 (אני 1.66). הגוף מסתדר מצויין עם מעט אוכל. כדי לדרת צריך כמעט לצום. הדרך היחידה היתה בהתעמלות אינטנסיבית (1.5 שעות הליכה מהירה ביום ודיאטה של 1000 קלוריות ביום לאורך שנים רבות והרבה תסכול). ברגע שחליתי בפיברומיאלגיה (גיל 44), המחזור הפסיק, התחילו גלי חום, הופיעה סכרת והיפר ליפידמיה, ריפלוקס/צרבות קשות, מעי רגיז (המון יציאות רכות וקיבה חומצית מאוד) ואוסטיאוארטריטיס. אני לא יכולה ללכת כמו פעם בשל גלי החום, התשישות, כאבי והתכווציות השרירים, נוקשות וכאבי מפרקים. ומאחר אי אפשר לחיות על סלט וחסה כל החיים ועברתי ל- 3 ארוחות נורמאליות/סבירות ביום. המשקל עלה פלאים ל-95 (למרות שאני לא נראית). אני מפחדת נורא מסיבוכי הסכרת ורופא המשפחה המליץ לשקול הליך בריאטרי כלשהו. אני רוצה לעבור ניתוח. רק חוששת שעם המעי הרגיז, היציאות החומציות הרבות, הריפלוקס והצרבות - לא יתאפשר. מניסיונכם - איזו שיטה מתאימה יותר לבעיות שתיארתי? שרוול? מעקף ? אנדוברייר?

שלום ניתוח מעקף קיבה הפתור את כל הבעיות שלך: השמנה, רפלוקס, צרבת וסוכרת. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה