בשבוע הבא מעקף קיבה...

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/03/2015 | 14:22 | מאת: אני

שלום לכם, בשבטע הבא בעה אני עתידה לעבור מעקף קיבה בהדסה עין כרם יש לי מספר שאלות ואשמח לתשובות: האם מישהו שמע או מכיר את דר אלעזרי? או מישהו מרופאי הדסה שעשה מעקף? מה קצב הירידה הצפוי? יודעת שזה אינדיבידואלי אבל בכל זאת אשמח לשמוע עליכם... אני צריחכה לרדת 45 קג האם סבלתם מהצפת סוכר? ומאילו מאכלים ומה הכמות? מה מרגישים ומה עושים? האם יש שילשולים חריפים ועד מתי? ולמי שעבר לפני הרבה שנים האם השמירה מצליחה? הקיבה נשארת קטנה והתאבון למתוק ובכלל נמוך? האם הספיגה בתרופות משמעותית? תודה מראש לעונים

שלום, זהו פורום לייעוץ מקצועי. לגבי המלצות על מנתחים והשוואות ירידה במשקל, כדאי לך לפרסם את השאלה באחת מקבוצות המנותחים בפייסבוק. לגבי הצפת סוכר, לאחר ניתוח מעקף קיבה חלק מהמטופלים סובלים מ"תסמונת ההצפה" - מדובר בתחושה הדומה לנפילת סוכר וכוללת זיעה קרה, חולשה וסחרחורת בעקבות אכילה\שתייה של סוכרים פשוטים. לגבי ספיגת תרופות, ישנן תרופות שקצב ההתפרקות והספיגה שלהן משתנה לאחר הניתוח. מומלץ להתייעץ עם הרופא שלך לגבי הטיפול התרופתי. בהצלחה בניתוח! יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה