האם אני מתאימה לניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/03/2015 | 21:25 | מאת: רונית

שלום רב , אני בת 56 , גובה 1.53-1.54 , משקל 80 ק"ג . בעבר ירידות ועליות במשקל. לאחרונה איני מצליחה להוריד ממשקלי . לפי שקלול הB.M.I= 33.7-34 . בעיות רפואיות: לחץ דם גבוה (גם עם כדורים), יתר שומנים בדם, חשש לכבד שומני, קשיי נשימה, בדיקה במעבדת שינה - סובלת מתסמונת דום נשימה בדרגה בינונית, צורך להירדם באמצע היום, נחירות, הזעה מוגברת, כאבי ברכיים, רקע משפחתי: מחלות לב. סוכרת - גבולי . (לפי הדיאטנית). האם אני מתאימה לניתוח. כיצד בכל זאת במידה ולא - ניתן לעשותו במסגרת פרטית? האם יש צורך ביטוח פרטי או מספיק ביטוח מכבי זהב משלים סיעודי. תודה -

שלום הקריטריונים לניתוח ברורים: BMI מעל 40 או BMI מעל 35 עם מחלות נלוות. ה-BMI שלך מתחת ל-35 עם מחלות נלוות וזאת אומרת בשלב זה אין מקום לניתוח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה