תרופה להרזיה בלוויק-

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/09/2018 | 08:59 | מאת: רמי

שלום, אני בחור עם עודף שומן שמנסה מזה זמן רב לרדת במשקל דרך תזונה וספורט וכדורי הרזיה בכדי שיעזרו לדכא את התיאבון אבל אני נתקל בקשיים. בתקווה שזה ישתנה. לאחר מכך נרשמה לי התרופה ״קונטרייב״ והיא דווקא עזרה אך עשתה לי תופעה אלרגית כך שלא התאימה לי. ועכשיו התחלתי לקחת מזה שבועיים את התרופה החדשה להרזיה בלוויק belviq אבל בינתיים היא לא משפיעה על התיאבון ועושה אותי עייף מאוד. האם יש לתרופה הזו תקופת הסתגלות ושווה להמשיך לקחת כי היא תתחיל להשפיע מאוחר יותר? האם יש לכם המלצה לתרופה נוספת שתוכל לעזור? תודה רבה

שלום רב, מי אמר שיש תרופה היום שמטפלת בהשמנת יתר חולנית! אין תרופה היום קיימת בשוק לטיפול בהשמנת יתר חולנית, רוב התרופה יכולות להוריד בין 5-10% מעודף המשקל עם תופעות לוואי שונות.

06/09/2018 | 20:55 | מאת: רמי

שלום דר, אין לי תופעת השמנה חולנית. אך לא ענית לשאלה שלי.. אשמח אם תגיד לי האם זאת תרופה שתחילת ההשפעה שלה(בכדי שהגוף יתרגל)הוא לאחר מספר שבועות או שהיא אמורה להשפיע באופן מידי? תודה

שלום רב, אני כירורג ולא פנימאי. תפני בבקשה את השאלה לפנימאים.

10/12/2018 | 11:18 | מאת: אריה

אני לוקח את התרופה 10 ימים עושה ספורט אוכל פחות אבל המשקל לא יורד קבוע. כמה זמן צריך כדי שהתרופה תשפיע?

22/02/2019 | 15:57 | מאת: סוזי

גם אני לא רואה תוצאה של תחןשת שובע אחרי שבוע ולא רואה שענו פה על שאלות דומות לשלי... בשביל לרדת 4 קילו בשנה אני לא צריכה תרופה במחיר כזה אשמח לתגןבה או משהו שממליץ אחרת תודה

שלום רב, הפורום לא מתעסק בתרופות להורדה במשקל. אלה בניתוחים, יתרונות וחסרונות, אינדיקציות וכדו'

18/03/2019 | 03:52 | מאת: חיים

אז אולי תורידו את השם השמנת יתר מהפורום ותשאירו את השאר. מבלבל מאוד

שלום רב, אתה נמצא בפורום טיפול ניתוחי כירורגי בהשמנת יתר חולנית . צריך לפנות את השאלה לפורום אחר. בהצלחה

24/10/2019 | 20:28 | מאת: אדרי

שלום רב קבלתי את התרופה ולא הסבירו לי איך בדיוק לקחת אמרו לי פעמים ביום . השאלה שלי איך לוקחים לפני האוכל וכמה זמן לפני או איך מחכה לתשובה תודה רבה אדריאנה

02/03/2020 | 14:41 | מאת: יגאל

עלי בלוויק השפיע מיידית. 5 אחוז בשלוש שבועות. 13 אחוז שהם 12 קילו ב9 שבועות. תמיד עשיתי ספורט אך הייתי מורעב ואכלתי הרבה חומוס אחכ. הרזיה היתה מאבק קשה ללא תקווה. בלוויק נתנה לי שליטה מלאה באוכל ורזיתי בלי בעיה. כה חבל שירדה מהמדפים. בנתיים אני שומר אך ירדתי מהאוורסט וחזרתי להיות כאחד האדם (שמן, בראש)

שלום רב, תרופה Belviq, לא בשימוש היום, אסור לקחת אותה, יש בה חומר מסרטן. אין תרופה היום לטיפול בשמנת יתר חולנית, כל התרופות הן כלי עזר שיכול לעזור בירידה במשקל מקסימום עד 10 אחוז מעודף המשקל.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה