שאלה אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/07/2018 | 19:48 | מאת: שאלה

היי, אני חודש אחרי ניתוח שרוול, שמתי לב לאחרונה אחרי שאני אוכלת יש לי דופק מהיר כאילו שעשיתי פעילות גופנית. זה קורה מדי פעם ולא משנה מה אכלתי. פשוט דופק מהיר בזמן מנוחה. חוץ מזה אין לי בחילות סחרחורות או תופעות אחרות. מה זה יכול להיות?

שלום רב, צריך לבקר אצל רופא המשפחה, צריך לבדוק לחץ דם ודופק. במידת הצורך יש לבצע אק"ג להמשך בירור על ידי רופא המשפחה. אחרי ניתוחים בריאטרים אם יש דופק מעל 120 לדקה , טחון יש לפנות בדחיפות למיון לבדיקה. יש חשש שמדובר בדלף או זיהום.

20/07/2018 | 17:35 | מאת: תודה

שלום ד״ר, מדדתי היום פעמיים לחץ דם ודופק במכשיר ביתי, לחץ דם יצא תקין (121/79) דופק היה 86 ולאחר שעה מדדתי שוב 82. בשבוע הבא אבצע גם אקג ליתר ביטחון. אם הדופק מתחת ל 120 אז אין צורך להתייחס לעניין הדופק המהיר לאחר אוכל? מה זה עוד יכול להיות?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה