מצב מוזר ומפחיד...........

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/06/2018 | 03:29 | מאת: אין

שלום דר בת 21 עברתי ניתוח לפני שנה ירדתי 39 ק"ג ، מצב מוזר קרה לי היום , הייתי באוטובוס פתאום הרגשתי עייפות בכל הגוף אפילו לא היתה לי היכלות להרים את ידי עם רעידות בכל הגוף ובמיוחד ביידים ורגליים רעידה פנימית הכוונה מי שראה אותה לא שם לב שבאמת אני רועדת היה לי קשה גם להתמקד וחשתי ברצון עז לשכב כדי להרגיע חשוב לזכור שאכלתי מנת בוקר היום וזאת לא הפעם הראשונה שאני מרגישה כך אחרי ניתוח השאילה היא למה זה קורא ? האם לניתוח יש קשר או צריך לחפש סיבות אחרות! פחדתי היום אני צריכה עזרתך בבקשה תודה .

שלום רב, לא כתבת מה סוג הניתוח שעברת. לניתוחים מסוג מעקף קיבה, יכול להיות תופעה של צניחת סוכר בדם ובעקבות צניחת הסוכר, מרגישים הסעה קרה, חולשה. ויש עוד הרבה סיבות. אני ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה לעשות בירור כולל בדיקות דם ולחץ דם. לאחר מכן להגיע לרופא המנתח לחיות.

22/06/2018 | 09:39 | מאת: אין

תודה על התשבה המהירה דר נותחת אותי מיני מעקף ,אבל לא הבנתי האם זה מצב מסוכן ? כלומר האם צריך לבוא לביקור אצלך מוקדם יותר ? יש לנו פגישה בעוד חודשיים .

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה