ההשמנה היא מחלה. וחטיף האנרגיה דיאט לי הפתרון

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/05/2018 | 22:29 | מאת: של אייזנברג

שלום רב , מדוע צריך ניתוח אם יש כבר מהפחה בתחום הדיאטה . חטיף אנרגיה בשם דיאט לי ' שמדכא את הורמון הרעב שניקרא גרלין' וגורם לשעות רבות לשובע . ואכילה מצומצמת של אוכל במשך כל היום . לפי צריכת הגוף ולא יותר . ובכך מרזים כמובן. ומשילים את הקילוגרמים הרצויים עם שליטה . החטיף הזה הוא מהפכה בתחום הדיאטה. אז מדוע צריך ניתוח בכלל.?!

16/05/2018 | 22:43 | מאת: של אייזנברג

למה בעצם כל מי שהורמון הרעב משתולל בגופו . לא מתקשר כבר ומזמין ערכה לשבוע של החטיף בטעם אגוזים . שגורם לשובע במשך שעות ארוכות . כמובן שאוכלים משהו לפני החטיף ואז מרגים תחושת שובע למשך שעות ארוכות . ולא ניכנס לבולמוס אכילה כל היום ונישנושים . צרו קשר בנייד:0522331599 ותזמינו . גם למי שעבר ניתוח בריאטרי . טיפול במחלת ההשמנה. חטיף אנרגיה דיאט לי' תזמינו. כבר בבוקר בהצלחה

אין חטיף אנרגיה או תרופה שמהווים פתרון לבעית ההשמנה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה