ניתוח מיני מעקף או מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/04/2018 | 13:15 | מאת: אל-עד

שלום רב, לפני כ 7 שנים עברתי ניתוח טבעת..ירדתי כ 70 קילו...משקל התחלתי היה 140 והגעתי לאיזור ה70. הטבעת לצערי הרבה החליקה על הכיבה והוציאו לי אותה בניתוח..מאז עליתי שוב חזרה ולאחר כשנתיים(זאת אומרת לפני כ 4 שנים) עברתי ניתוח שרוול. משקל התחלתי 130 היום 115..ירדתי עד לאיזור של 105 והיום סביב ה115 כל הזמן.מרגיש עדיין הגבלה באוכל אך מצליח לאכול כמויות גדולות יותר..ניסיתי דאיטיות שונות כולל פעילות גופנית ומשום מה לא יורד ובאמת שלא אוכל יותר מ 1800 קלוריות ביום.. לא אוהב מתוק בכלל..בדיקות הדם תקינות,קצת כולסטרול ,מידי פעם צרבות.בבדיקת גסטרו יש גסטריטיס שנגרם כתוצאה מהליקובקטור..עדיין לא טיפלתי בזה האם יש מקום לשקול מעקף או מיני?מה עדיף משניהם..קצת מבאס שוב לעבור ניתוח שכזה אבל מתסכל אותי מאוד שלא מצליח לרדת למרות כל המאמצים... תודה רבה רבה

שלום רב, ניתוח טבעת וניתוחים שרוול קיבה הם ניתוחים דומים. שניהם עובדים על הגבלת הנפח של הקיבה. אם ניתוח טבעת או ניתוח שרוול נכשל הניתוח המועדף הוא ניתוח מעקף קיבה. בבקשה להתקשר ל 037645444. אשמח לעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה