עייפות וחולשה בגוף ....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/04/2018 | 17:31 | מאת: גמילה

שלום דר בת 20 עברתי ניתוח לפני 9 חודשים ירדתי 40 ק"ג תמיד מרגישה חולשה בכל הגוף כאבים ברגליים ובגב מקיאה חומצי מרה פעם פעמיים בשבוע , מתוסכלת ועצבנית ביותר , אין לי כוח לעשות דבר חשוב לזכור שאני סובלת מ Vitamin D deficiency =9.7 לא לוקחת וטמינים , ומבחינה נפשית מאוד עייפת למרות את השינוי היפה ולמרות שאני פחות 40 ק"מ עכשיו, מה ההמלצה שלך ? ותודה מראש.

גמילה שלום, חובה לקחת ויטמינים! לעשות את הניתוח ללא נטילת ויטמינים ולאחר ירידה כל כך גדולה במשקלך זה מצב שמסכן את גופך ועלול ליצור נזק בלתי הפיך. פני בהקדם לייעוץ אצל הרופא ואצל דיאטנית בריאטרית שיתאימו לך טיפול תזונתי וויטמינים לפי בדיקות הדם. אנא טפלי בעצמך ואל תזניחי, זה חשוב מאוד. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה