ניתוח שרוול ואחריו אנמיה מחוסר ברזל-דחוף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/02/2017 | 22:24 | מאת: ליעד1

שלום ד"ר אבא שלי בן 63 עבר ניתוח שרוול לפני חמש וחצי שנים ירד כ20 קילו סובל ברקע מסכרת ,יתר לחץ דם ו COPD והתגלתה אבן בכליה( אמור לעבור ניתוח לריסוק האבנים) בנוסף,התגלתה אצלו אנמיה מחוסר ברזל בעקבותיה הופנתה לגסטרוסקופיה+קולונוסקופיה מצאו חיידק הליקובקטר קיבל טיפול טרם ידוע אם הליקובקטר חוסל האם ייתכן והאנמיה קשורה לניתוח השרוול שעבר לפני חמש וחצי שנים?

שלום, בניתוח שרוול קיבה לא פוגעים בספיגה. אנמיה מחוסר ברזל בעקבות הניתוח דבר נדיר ביותר. בגיל שלו חשוב לברר סיבת האנמיה (גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, המטולוג). צריך לדעת מה סיבת האנמיה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה