פצע לחץ בסקרום עם מחילות מעל חצי שנה

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

18/12/2018 | 16:10 | מאת: שמואל

בן 68 אחרי מספר אירועים מוחיים, קרה באישפוז פצע לחץ דרגה 3/4 , כבר מעל חצי שנה, לא חולף פתח הפצע בגודל של 5 ס"מ, אך בפנים ישנן מחילות בעיקר לכיוון הגב למעלה בורך של 6 ס"מ כלומר הפצע מבנים גדול כפול מאשר הפתח, האם טופל בעיקר בחבישות דוגמת אקואסל AG, לאחרונה בעיקר הטריות של פדים ספוגים בפרונטוסן + סליין, השאלה האם אפשר במקום הזה (בסקרום) לטפל עם אוזון? מדוע למכבי אין את האמצעים לשימוש באוזון? זה הרי נמצא בסל הבריאות לפצע קשה ריפוי? האם אפשר שאתה תטפל או תנחה לטיפול וכמה עולה?

היי את צודקת טיפול באוזון נכלל בסל התרופות אם כי מאד מאד קשה לטפל באוזון באזור הסקרום.. כאן בדרכ משתמשים במשחת אוזון ובאינפוזיות אוזון

19/12/2018 | 22:17 | מאת: שמואל

תודה על המענה ברשותך אשאל האם גם שימוש במשחת אוזון ואינפוזיות כפי המלצתך נכלל בסל הבריאות? ואם צריך לקנות פרטי היכן קונים? האם זו כמעט אותה השפעה עם המשחה? והשאלה העיקרית: אם היחידה לטיפולי בית של מכבי אינם משתמשים באוזון, האם אפשר לקבל ממך את הטיפול ושזה ימומן ע"י מכבי כמתחייב מחוק סל הבריאות?

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית