כמה זמן אפשר להשתמש בחבישת סילורסל

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

01/09/2018 | 10:50 | מאת: כמה זמן אפשר להשתמש בחבישת סילורסל

שלום ד"ר אימי בת 94, לפני חודש הופיעו שלפוחיות שחורות בשוקיים שהפכו לכיב. לפי המלצות אני עושה לה חבישה עם סילורסל מעליה גזה ותחבושת. הרופאה ללא לקיחת תרבית מהפצע ומבלי לראותה נתנה לה בהתחלה אנטיביוטיקה אוגמנטין ולאחר 7 ימים של טיפול אנטיביוטי היה בבדיקת דם לויקוציטוזיס של 22,000 ואז החליטה לתת לה עוד שתי אנטיביוטיקות צפלקסין 500 שלוש פעמים ביום+ ציפרולוקסין 250 פעמיים ביום . השאלה שלי: למשך כמה זמן ניתן להשתמש בחבישת סילורסל? האם היא רעילה לגוף? האם היא לכשעצמה עלולה לגרום ללויקוציטוזיס? האם נחוץ לתת לה כל כך הרבה אנטיביוטיקה? ועוד שאלה, כל כמה זמן צריך להחליף חבישת סילורסל? אני מחליפה לה כל יומיים. האם ניתן להשאיר יותר ימים?

היי אין לי נסיון טוב עם המשחה הזו. הדרך היחידה לריפוי באמצעות אוזון בשקיות זריקות אינפוזיות ומשחת אוזון

08/10/2018 | 12:41 | מאת: ניסים אח פצע

יש לי ניסיון מצויין עם חבישת סילברסל. זו חבישה שמטפלת בזיהומים בעזרת יוני כסף. בחבישה יש להשתמש ע"פ הוראות רופא מטפל

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית