נקודת חן מגרדת

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

07/11/2014 | 13:41 | מאת: הדר

שלום, יש לי נקודת חן גדולה יחסית שהתחילה לגרד לאחרונה. זה נראה כאילו יש מעליה מעין שכבת יובש שגורמת לגירודים. לעיתים כשאני מגרדת אותה היא כאילו מתקלפת , או שיוצא ממנה חתיכות קטנות... אני אציין שנוצר עליה נקודות שחורות קטנות כאלה, כמו כאלה שיש בפנים. כמובן שכבר קבעתי תור לרופא עור אבל התור הכי מוקדם שיכלתי לקבל זה בעוד חודש. מה עושים? תודה מראש!

שלום לך יש לפנות לרופא עור במידה ויש החמרה אפשר לפנות למוקד רפואי מוקדם יותר

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)