פצעון בעקבות ניתוח מוס

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

07/10/2014 | 12:19 | מאת: דובי

לפני חדשיים עברתי נתוח מוס במצח. קצוות נקיים.לפני מספר ימים על הלקת של הניתוח הופיע פצעון חשוד בעיני. היתכן? כל כך מהר? שאלה נוספת בלי קשר אי אפשר לאבחן את גודל סרטן העור בצילום חייבים לנתח? תודה וחג שמח!

שלום לך נשמע קצת מוקדם לחזרת גידול הייתי פונה לרופא המנתח ומראה לו את הפצע זיהוי בצילום לא תמיד מראה את התמונה האמיתית, לפעמים נראה בעין כי אין גידול אך במקרוסקופ נצפים תאי גידול. לצורך וידוא הסרה מלאה של הגידול יש צורך במיקרוסקופ כל טוב

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)