ניתוח מוז עם תפרים מתמוססים

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

18/06/2014 | 18:06 | מאת: אחד_34

ד"ר שלום. לפני יומיים עברתי ניתוח מוז להסרת נגע באיזור הלחי הימנית. התפרים בהם השתמש הרופא המנתח הם תפרים מתמוססים. היום הורדתי את התחבושת וראיתי שהתפר גדול יחסית (בסביבות 2 ס"מ), אסתטית המקום נראה ממש רע וישנה נפיחות ואדימות. אני מניח שככה זה אמור להיראות יומיים אחרי הניתוח.. רציתי לשאול 2 שאלות: 1. כמה זמן לוקח לתפרים ליפול/להיעלם? 2. לאחר כמה זמן הנפיחות והאדימות יורדים? תודה רבה!

שלום לך תלוי איזה חוט נמס השתמש הרופא בד"כ לוקח כשבועיים שלושה להתמוססות צלקת היא תהליך דינמי, והיא משתנה במהלך השנה הראשונה עיקר השינויים בחודשים הראשונים וניתן לשפר צלקת בעזרת עיסוי מקומי שלה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)