נגע חשוד

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

08/11/2013 | 11:30 | מאת: אמא מודאגת

לבת שלי בת 19 היה נגע כ 3 שנים בברך הקד' העליונה "נגע מכוער" בולט וקצת מחוספס בצבע אדום כהה שלא כואב לא מגרד ולא מדמם. רופא עור הסיר אותה ושלח אותה לביופסיה שאלתי היא האם יש משמעות לזמן עד שמקבלים תשובה? אם הנגע ממהיר ומסוכן מקבלים תשובה מהר יותר משלושה שבועות שאמרו לנו להמתין או שבכל אופן צריך להמתין את הזמן הנדרש עד קבלת התשובה? ולפי ניסיונך אם נגע כזה חלילה הוא MM אחרי כמה זמן שהוא בגוף הוא מפתח גרורות? חודשים? שנים? הילדה בריאה לחלוטין

שלום לך זמן המתנה לתשובה אינו קשור לאבחנה אני מציע לחכות לתוצאה ועם על הדאגה , לא להפליג בתסריטים מפחידים רק טוב

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)