תוצאות ביופסיה נגע תת עורי באצבע

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

12/11/2012 | 17:04 | מאת: גיל

שלום רב, עקב נגע תת עורי באצבע 2 ברגל שמאל (הנחשד כציסטה), הופנתי לביופסייה. תוצאות הביופסיה העלו ממצא של המנגיומה סובאפידרמלית עם שינויים ניווניים. למה הכוונה בממצא זה ומה הכוונה בשינויים ניווניים? ככל שהבנתי מדובר בממצא שפיר שאין מה לטפל האם נכון? והאם בכל זאת מומלץ להסירו?

שלום לך המנגיומה זה גדילה שפירה של כלי דם עם הזמן כלי הדם יכולים להתנוון ולהפוך לרקמת צלקת זה לא מסוכן אתה יכול רק לעקוב אחרי זה אם זה מפריע אפשר להסיר

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)