BCC

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

04/07/2012 | 09:54 | מאת: מני

הוצאה לי שומה בלחי שמאל. נשלחה לביופסיה. התשובה לאחר חודש ונמצא BCC. המלצה לטיפול כירוגי בשוליים. חיצונית לא נראה, פנימית יש כאב. האם המשך הטיפול הכירוגי במוס או טיפול אחר דחוף? האם יש מרפאה דחופה לטיפול פרטי?

מני שלום יש לבצע הסרת ה- BCC בשיטת מוהס, כדי לוודא הסרה מלאה. אין דחיפות מהיום למחר, הגידולים מסוג זה גדלים סה"כ לאט. גם אם ממתינים מספר שבועות זה סביר. אתה מוזמן לקבוע באיכילוב 03-6974000 ולבקש תור למרפאתי, בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)