שלבקת חוגרת לאמי מקווה שתעזור לי

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

22/07/2020 | 15:52 | מאת: לילך

דר שלום , אימי בת 75 קיבלה שלבקת חוגרת אתמול, אמרה כאבי תופת פריחה/פצעים כאבים בלתי נסבלים. בלילה היא שמה על דעת עצמה משחה בשם אפלומיצין שהיה לה בבית. בבוקר הלכה לרופא ואמר לה שבשום פנים ואופן אסור לשים משחות במיוחד שזה מכיל סטראוידים/קורטיזון. השאלה שלנו, האם שהיא מרחה את המשחה יקרה לה משהו ויחמיר את המחלה??? בכללי אפשר לשים משחה וגם את המשחה הזאת??? מאד מודה לך על תשובתך. לילך

סליחה על העיכוב בתשובה יש לפנות לרופא העור בתחום שלבקת חוגרת בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)