ניתוח MOHS לאישה בת 80

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

17/03/2020 | 14:20 | מאת: מושיק

שלום אימי בת שמונים. עם נגע NMSC BCC שהופיע לפני כשנתיים ולאחרונה התחיל לגרד והופנתה לניתוח MOHS. ברצוננו לדעת עד כמה ההליך דחוף וכמה המצב מסוכן. במיוחד לאור המצב שעליה להתרחק ממקומות מאוכלסים ומרפאות בשל היותה באוכלוסית סיכון לקורונה בשל גילה. האם לקבוע את ההליך בדחיפות? או לחכות לתום המשבר ? עד כמה אפשר לדחות הליך כזה אם בכלל?

שלום לך בעקרון סרטן עור גדל לאט אם הוא השתנה יש צורך לראותו ולראות מה מידת הדחיפות אנחנו מנתחים מקרים שלא ניתן לדחות, ומשתדלים לשמור על תנאי הגנה המקובלים לא מקבלים אנשים עם חום או שיעול, מודדים חום, ומתמגנים עם מסיכות וכפפות כך גם במרפאה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)