דחיפות הניתוח הנדרשת לאחר גילוי נגע BCC

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

22/08/2018 | 21:04 | מאת: אילת

שלום לאמי בת ה 84 גילו ליד האף נגע BCC. הניתוח שנקבע לה הינו לעוד חצי שנה מהיום. האם זה מאוחר מדי או חלילה מסכן אותה ועדיף "לעוף" לניתוח מוקדם יותר פרטי או ציבורי? תודה

שלום לך חצי שנה זה זמן רב הייתי אומר טווח של 3 חודשים יותר סביר חןץ מזה, הייתי מוודא שהמנתח הוא מנתח מוהס מוסמך כיום דרך הקופות או הביטוחים מדובר בהליך שהוא כמעט צבורי, עם השתתפות עצמית מועטה אם בכלל בהצלחה

23/08/2018 | 13:56 | מאת: מה זה מוהס

תודה אבל מה זה מוהס? אתה מתכוון לסוג הניתוח? תודה רבה

19/05/2019 | 11:06 | מאת: מוהס

היי, מוהס זו שיטה של ניתוח אבל לא עושים אותה לכל אחד רק למי שזה נמצא באזור הפנים. חפשי בגוגל.. ממקום אחר בגוף מסירים בכירוגיה רגילה. גם לאימי היה ברגל וזה הוסר בכירוגיה.ונאמר שלא עושים מוהס אין אגב צלקת.

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)