האם ניתן להיות רגוע ?

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

24/04/2015 | 14:04 | מאת: יהושע

בן 65. ברגלי הוסר קטע עור עם נגע בקוטר 0.5 ס"מ עם התשובה squamous cell carcinoma in situ - surgical margin הכירורג אומר שזה אינו מסוכן ואין צורך להמשיך "לחפור" ועלי רק להיות במעקב. האם יכול אני להיות רגוע ?

שלום לך Scc אין סיטו הוא סוג של סרטן עור שטחי ניתן לטפל בו גם באמצעים לא ניתוחיים, עי משחות מיוחדות או הארת האזור באור מיוחד PDT גם מעקב בשלב ראשון אפשרי, אך יש להיות עירניים שהנגע לא גדל ולא הופך פצע הצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)